Billiga balkongmöbler

Balkongmöbler är utemöbler anpassade för att få plats på en balkong och eftersom många klassiska balkonger ofta inte är så stora så menas det ganska små utemöbler. Här kan såklart mindre soffgrupper och loungegrupper räknas in men även caféset och små matgrupper.

Billiga och prisvärda balkongmöbler finns det ganska gott om och du gör rätt i att spana in butiker vi rekommenderar och titta igenom deras sortiment. Det är inte ovanligt att det körs kampanjer där det finns riktiga fynd att göra. Balkongmöbler går hitta billigt året runt och det brukar köras rea på dem under så väl hösten som vintern.

Kampanj och rea på balkongmöbler

Om du vill hitta så billiga balkongmöbler som möjligt så bör du hålla utkik efter kampanjer och rea hos butikerna online. Många butiker erbjuder gratis frakt på utemöbler och andra större möbler vilket gör det väldigt praktiskt och prisvärt att handla balkongmöblerna online.

Om du passar på att beställa balkongmöblerna under en rea eller när de har ett bra kampanjpris så finns det en hel del pengar att spara. Även balkongmöbler kan vara paketerade rätt stort och i vissa fall kan det krävas att man hyr släp om man hade köpt dem i en lokal möbelbutik. Detta är kostnader man måste räkna med vilket lätt gör att det är större summor man sparar än vad man först kanske tror när man handlar på nätet.

Glöm inte spana in butikerna och deras kampanjer som vi listar här på sidan.

Inspiration på balkongmöbler

Här nedan hittar du lite inspirationsbilder på snygga och billiga balkongmöbler.

Balkongmöbler i konstrotting

Snygga balkongmöbler i konstrotting förekommer men utbud är inte så bra om du har en väldigt liten balkong. Många 2-sitssoffor i konstrotting behöver en bredd på ca 130 cm eller mer och det finns en hel del äldre och små balkonger där detta inte går in.

Att köpa en loungegrupp i konstrotting till en balkong går hur bra som helst om ytan finns. Förmodligen har du redan på förhand en bra uppfattning om du har en större balkong där detta är möjligt eller om du har en mindre där det gäller att ta tillvara på varje kvadratcentimeter.

Det finns även matgrupper i konstrotting som kan vara riktigt snyggt på en balkong. Det tar något mer plats än vad ett caféset skulle ta men samtidigt är det mindre än vad en loungegrupp skulle ta. Att ha en matgrupp för 2-4 personer på sin balkong är inte helt fel under sommarmånaderna då man lättare kan avnjuta måltider tillsammans utomhus.

Caféset

Caféset är den minsta typen av stolar och bord som du kan tänkas hitta. Dessa är typiska balkongmöbler och kommer ursprungligen från uteserveringar till caféer där man vill kunna erbjuda många sittplatser och bord på en begränsad yta.

Det finns en mängd snygga caféset för så väl två till fyra personer.