Finansiera köp av utemöbler

Köp av utemöbler och trädgårdsmöbler är inte alltid speciellt billigt även om det såklart finns både hela soffgrupper och matbord med stolar som är ganska lågt i pris.

Om du hittar utemöbler som inte är så billiga som du kanske hade önskat men du känner ändå att du verkligen vill ha dem så finns det möjligheter att dela upp betalningen eller låna pengar till köpet.

Delbetala köp

Det vanligaste är att delbetala köpet genom att välja detta i samband med att man lägger sin order. Detta kommer förmodligen innebära att företaget som erbjuder detta (t.ex. Klarna) gör en kreditupplysning och ger sedan förhoppningsvis sitt medgivande.

Normalt sätt är det först när de hunnit hantera ärendet om delbetalning som din vara skickas så det kan ta lite längre tid med leveransen här.

Delbetala sitt köp med t.ex. Klarna är väldigt enkelt och här kan du samla väldigt många köp från flera ställen om du vill.

Låna pengar

Ett annat sätt är att låna pengarna du behöver först och sedan köpa utemöblerna direkt av butiken. På så sätt vet du redan på förhand hur mycket pengar du har att handla för och du behöver inte vara orolig att du skulle nekas eftersom processen för lånet är gjort på förhand.

Låna pengar till utemöbler går lättast och snabbast att göra med snabblån men det finns andra tänkbara låneformer också som t.ex. privatlån även om handläggningstiden här lätt är lång.

Det finns räntefria snabblån som tillåter dig att låna helt utan avgifter och kostnader i 30 dagar. Detta kan vara bra alternativ om du vill skjuta på betalningen till nästa lön.

Mer information

 • Klarna
  Klarna är den mest populära tjänsten för faktura val idag. Här har du möjlighet att välja att betala efter 14 dagar med faktura eller lägga upp delbetalning över längre tid.
 • Qliro
  Qliro är ett annat populärt alternativ för att dela upp betalningen. De tillåter även direkta lån.
 • Kreditcentrum
  Hos Kreditcentrum kan du fördjupa dig mer i olika låneformer och hitta den lösningen som passar dig bäst.
 • Cashloans
  Cashloans är en låneportal där du kan jämföra olika lån för att hitta bästa alternativet.