Köp billiga utemöbler online

De billigaste utemöblerna kommer du förmodligen att hitta online hos någon av de butiker vi listar här nedanför. Idag har det blivit så billigt att handla möbler online där frakten hem till dörren ingår i priset vilket medfört att många använder denna lösning idag.

E-butiker har fördelen att de inte behöver tillhandahålla dyra butiker där besökare kan komma och titta och prova produkterna. Istället erbjuds billigare produkter som levereras hem till dörren där du själv har möjligheten att prova produkten.

Butiker

Följande butiker har ett fantastiskt bra utbud av utemöbler. Från februari och fram till hösten är utbudet som bäst där det under vintermånaderna kan vara något begränsat då efterfrågan är låg. Men många av de klassiska och mest populära modellerna hittar du ändå.

 

Byggmax

Byggmax är välkänt för att vara en prisvärd butik och de har ett bra utbud av utemöbler, loungemöbler och mycket annat för din trädgård eller balkong. De erbjuder dessutom prisgaranti.

Bra priser, snabba leveranser och prisgaranti!

  Confident Living

Detta är en väldigt stor e-butik med ett enormt utbud av möbler och inredning. Här hittar du en mängd utemöbler till bra priser men även en hel del lyxigare designmöbler.

Fri frakt över 500 kr och öppet köp!

Kila Möbler

Kila Möbler har ett gigantiskt utbud av möbler. Här hittar du ett väldigt bra utbud av utemöbler och en stor mängd utemöbler i teak.

Öppet köp och fria returer!

Handla utemöbler online och öppet köp

När du handlar på nätet har du öppet i köp i minst 14 dagar. Detta är något som ingår i distansavtalslagen och gäller konsumenter som är privatpersoner. Det är endast i få fall som butikerna kan friskriva sig från detta och det går när de t.ex. måste specialtillverka något. En fototapet med ditt fotografi skulle kunna vara ett skäligt exempel där butiken kan friskriva sig öppet köp.

När det kommer till möbler går inte detta om den som sagt inte specialtillverkats åt dig. Detta medför att du kan beställa en loungegrupp eller någon annan utemöbel och få den hemskickad gratis som många e-butiker erbjuder.

Om du inte skulle vara nöjd med möbeln så kan du montera ner den, paketera den som du fick den och beställa en retur. Då har du rätt till full ersättning för produkten förutsatt att produkten returneras på ett sätt så att säljaren/butiken kan sälja varan igen.

Returfrakt kan tillkomma hos vissa butiker om du skulle vilja returnera men detta dras normalt av på de pengar som återbetalas till dig. Exakt vilka villkor som gäller kan du kolla med butiken och bör finnas tydligt angivet i informationen.