Billiga Loungemöbler

Loungemöbler har blivit väldigt populära utemöbler de senaste åren och fungerar perfekt för trädgårdar, soldäck, uterum, balkonger och många andra platser. Loungemöbler och loungegrupper ger dig en plats där du i lugn och ro kan koppla av med en fika eller en god drink.

Många loungemöbler och framför allt loungegrupper och loungesoffor är ganska låga med lågt tillhörande bord. Det är ett perfekt ställe att koppla av och fungerar som ett bra komplement till matgruppen.

Idag finns det väldigt många snygga och billiga loungegrupper att handla online så för dig som vill göra riktiga fynd så finns det stora möjligheter. Idag har leveranser blivit så billigt också att många av butikerna erbjuder fri hemleverans. Snygga utemöbler och loungemöbler i konstrotting går idag att få tag på till en väldigt liten peng.

Köp billiga loungemöbler på nätet

Är man på jakt efter billiga loungemöbler så ska man ta en titt på utbudet hos de e-butiker vi listar. Här hittar du ett fantastiskt utbud av loungegrupper till ett bra pris.

Byggmax

Byggmax är välkänt för att vara en prisvärd butik och de har ett bra utbud av utemöbler, loungemöbler och mycket annat för din trädgård eller balkong. De erbjuder dessutom prisgaranti.

Bra priser, snabba leveranser och prisgaranti!

Se alla butiker

Rea på loungemöbler

Den som vill hitta de absolut billigaste loungemöblerna bör hålla utkik efter kampanjer och när rean är igång. Många av e-butikerna kör regelbundet kampanjer och då finns där ofta riktigt bra utemöbler att få tag på till låga priser.

Några gånger om året körs det även igång rea på utemöbler där den första brukar dra igång under sensommaren och ibland i början på augusti. Sedan kommer rea löpande från olika butiker under höst och vinter innan nästa högsäsong drar igång. Är man ute i god tid på våren kan man även ha tur att snubbla över riktigt bra kampanjpriser men då brukar det ofta ta slut snabbt då fler är i behov av utemöbler och loungemöbler.

Inspiration på Loungemöbler

Om du vill ha inspiration på loungemöbler, loungegrupper och loungesoffor så bör du spana in bilderna nedan. Vi har valt att välja ut bilder från produkter som säljs hos butikerna vi listar här på sidan och som dessutom är billiga. Alla dessa produkter har ett förhållandevis lågt pris jämfört med vad de har hos många vanliga möbelbutiker.

Loungemöbler i konstrotting

Konstrotting är idag ganska billigt att tillverka och därför går det att få tag på riktigt bra möbler till låga priser här. Konstrotting är plast som ofta vävs ihop så det ser ut som ett naturligt material. Ytan är skrapad för att ge ett mer naturligt intryck och även de billigare loungegrupperna och utemöblerna är riktigt snygga här.

En stor fördel med konstrotting är just deras hållbarhet och att de orkar stå ut med så mycket regn, sol och temperaturförändringar. Även om det är rekommenderat att förvara konstrottingmöbler under t.ex. presenning på vinter så klarar dig sig väldigt bra utomhus. Perfekt för dig som har svårt att förvara utemöbler någonstans under vintern.

Loungemöbler för balkongen

Loungemöbler till balkongen är riktigt trevligt och ger många möjligheter att slå sig ner en lugn stund under våren och sommarmånaderna när vädret tillåter. Att satsa på loungemöbler i t.ex. konstrotting gör att du inte behöver bry dig om att skydda möblerna för regn och sol utan kan bara ta in dynorna och ta ut dem när det behövs.

Har du en riktigt stor balkong kan du även få plats med en dynbox på balkongen. Många som bor i lägenhet idag föredrar att hellre har en bra loungegrupp på balkongen än en matgrupp då man spenderar mer tid att ta det lugnt än att äta middag.

Loungemöbler i trädgården

En snygg loungegrupp i trädgården är ett perfekt ställe att bjuda in gästerna till en härlig sommarkväll. Loungegrupper är så flexibla och passar lika bra att ha vid poolen som på en halvskuggig plats i trädgården.

Idag kan man få riktigt stora och bra loungegrupper som rymmer många personer för 7000 – 10 000 kronor vilket är perfekt för dig som har en stor trädgård.

Loungeset – Komplett soffgrupp

Inte alla men de flesta av loungemöblerna säljs som hela grupper och alltså som ett loungeset. Många mindre loungegrupper har ofta en lite 2-sits soffa, två fåtöljer och ett bord som följer med i gruppen. Det finns även större loungeset med i takt med att soffan blir större brukar även färre fåtöljer följa med. Det är dock enkelt att komplettera det om man så önskar.

Om du vill lära dig mer om loungemöbler och få ännu mer inspiration, hitta bra erbjudanden m.m. så rekommenderar vi att du besöker loungemöbler.nu.